När någon köper en hemsida av mig finns det ett antal frågor som jag brukar ställa. Ifall du vill spara lite tid kan du läsa igenom detta dokument och fundera över svaren. Så kommer vi igång med din sida blixtnsabbt!

Vad för sida vill du skapa? Vad är din verksamhet? Link to heading

Den första och mest uppenbara frågan är - vilken typ av sida vill du skapa? Med största sannolikhet är det en webshop. Vad säljer du? Har du en färdig produkt- och prislista?

Finns existerande grafik (produktbilder, logotyp)? Link to heading

En del kunder har redan en logga de vill använda. Andra vill att jag hjälper till att skapa en. Ifall produktbilder redan existerar - skicka dem! Annars fixar vi en snygg placeholder

Har du ett färgtema i åtanke? Någon särskild färg du vill basera sidan på? Link to heading

Hemsidor blir snyggast när man använder ett särskilt färgtema kongruent över sidan. När någon vill bygga en sida hos mig pratar vi ofta om vilka färger vi ska använda innan jobbet börjar.

Domännamn? Vad heter verksamheten? Link to heading

Ifall du redan har ett domännamn - säg det! Om inte så väljer vi ut ett passande för din verksamhet. Köpet av domän ingår i avgiften för sida.

Var vill du hosta din hemsida? Link to heading

95% av mina kunder väljer att hosta sin sida på en av mina säkra och optimerade VPS:er (Virtuell Privat Server). Jag har hostat marknadsledande aktörer i över 5 år och har aldrig haft en säkerhetsincident på någon server. Hos mig ligger din sida säkert och jag förstår vikten av att ha en uptime 24/7/365. I kostnaden för hemsida ingår ett år hosting hos mig.