Hur ser processen ut när man köper hemsida av mig? Vad ingår? Link to heading

En vanlig fråga jag får är hur det går till när man köper hemsida hos mig och vad som händer efteråt. En vanlig rädsla är att de blir lämnade utan support efter att hemsidan skapats.
Denna artikel förklarar hur hela processen ser ut och vad som ingår i mitt paketpris för hemsida.

Vad som ingår Link to heading

Detta ingår när du köper hemsida av mig, förutom skapandet av själva hemsidan:

  1. Hosting på min VPS (Virtual Private Server) i ett år

Jag äger och driftar en server som är optimerad för hastighet för mina kunders applikationer. I över 5 år har jag ägt denna server och aldrig någonsin har en kunds hemsida stängts ner av myndigheter. Oavsett vad du vill hosta hos mig är ditt innehåll säkert.

  1. Snabb support och nästan alltid online

Utöver de timmarna jag sover så är jag online och svarar direkt. En del kunder är rädda för att de ska lämnas i sticket när deras hemsida är skapad. Så är givetvis inte fallet. Som den mest erfarna skaparen av webshoppar inom nischerna doping och droger erbjuder jag snabb och trevlig support när kunden behöver hjälp med något. Och som äldst i gejmet vet du att jag kommer finnas här för dig

  1. Domännamn

I priset ingår självklart ett domännamn för din verksamhet. Jag kan överföra ägarskapet av domänen till dig om så önskas.

Som kund är du framtidstrygg hos mig Link to heading

Ingen nuvarande skapare av hemsidor har varit aktiv lika länge som jag. Folk kommer och går. När du är fem år inne i din verksamhet efter att ha skapat sida hos mig vet du att jag fortfarande svarar inom en kvart när det krisar, nästan alla tider på dygnet.
Jag har också under alla dessa år ett bevisat säkert upplägg - ingen sida har någonsin stängts ner av myndigheter eller annat.